Ben Van Opzeeland, is sinds een eerste kennismaking volslagen wild van de Mazda MX5. Op zijn beurt laat hij u graag kennismaken met het ongekende rijplezier waar s werelds populairste en meest verkochte roadster bekend om staat.

Bij MX5 Freaks heeft u daarom de keus uit een selectie verzorgde occasions, en een indrukwekkend magazijn met alle denkbare onderdelen, zowel nieuw als gebruikt. Voor betaalbaar onderhoud bent U bij ons aan het juiste adres. Bel ons eens op voor de prijs van een gebruikt onderdeel.

Kom eens langs voor een proefrit en ondervind het MX5 gevoel zelf!  Ons bedrijf is gevestigd in het kleine plaatsje Boijl, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Midden in het Drents-Friese-Woud.                                         

Bouwjaar 2003
Kilometers 127000 km
Kleur apart licht groen metallic
Prijs 0
Bouwjaar 1999
Kilometers
Kleur 10th Anniversary Innocent Blue
Prijs 0
Bouwjaar 2001
Kilometers 272000
Kleur Zwart
Prijs 3250
Kokerbalken voorzijde NB-FL Verrot?
Heeft uw mx5 ook al last van verrotte kokerbalken voorzijde? Of misschien het bekende kwaaltje van een verrotte dorpel? Of nog erger de complete wielkasten? Bij ons kunt u terecht voor het repareren van dit soort zaken. Met name bij de NB-FL komt steeds vaker met APK naar voren dat de voorste kokerbalken compleet verrot zijn. Om u hiervan te verlossen hebben we speciaal nieuwe dikwandige kokerbalken laten zetten op maat. We slijpen de oude eruit en lassen onzichtbaar nieuwe er voor in de plaats. Afdichten met een coating en van binnen opnieuw in de tectyl. Dit alles voor een nette betaalbare prijs! Informeer om een afspraak te maken met Ben Informeer naar de mogelijkheden voor het oplossen van uw roest probleem bij de mx5!
29-05-2019 13:31:49
door Rob
Vandaag weer geweldig geholpen met onderhoud apk en fuseekogelhoezen van mijn gekoesterde mx5.Service kennis en gastvrijheid staan bij MX5 Freaks op een ongekend niveau. Bedankt!
29-03-2019 14:48:37
door Arend en Timo
9 maart 2018 hebben we onze MX5 na een logeerpartijtje van 2 weken weer opgehaald. Hij is lekker opgeknapt met nieuwe balken en dorpels. Nu nog nieuwe stoelen en dan kan hij er weer jaren tegen. Bedankt Ben en Femia.

2010 MX5 Freaks | Website design & development by Buro Klei