Ben Van Opzeeland, is sinds een eerste kennismaking volslagen wild van de Mazda MX5. Op zijn beurt laat hij u graag kennismaken met het ongekende rijplezier waar s werelds populairste en meest verkochte roadster bekend om staat.

Bij MX5 Freaks heeft u daarom de keus uit een selectie verzorgde occasions, en een indrukwekkend magazijn met alle denkbare onderdelen, zowel nieuw als gebruikt. Voor betaalbaar onderhoud bent U bij ons aan het juiste adres. Bel ons eens op voor de prijs van een gebruikt onderdeel.

Kom eens langs voor een proefrit en ondervind het MX5 gevoel zelf!  Ons bedrijf is gevestigd in het kleine plaatsje Boijl, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Midden in het Drents-Friese-Woud.                                         

Bouwjaar 1999
Kilometers
Kleur
Prijs 0
Bouwjaar 2001
Kilometers 272000
Kleur Zwart
Prijs 4250
Bouwjaar 2002
Kilometers 198000
Kleur Metallic rookzilver
Prijs 4950
Kokerbalken voorzijde NB-FL Verrot?
Heeft uw mx5 ook al last van verrotte kokerbalken voorzijde? Of misschien het bekende kwaaltje van een verrotte dorpel? Of nog erger de complete wielkasten? Bij ons kunt u terecht voor het repareren van dit soort zaken. Met name bij de NB-FL komt steeds vaker met APK naar voren dat de voorste kokerbalken compleet verrot zijn. Om u hiervan te verlossen hebben we speciaal nieuwe dikwandige kokerbalken laten zetten op maat. We slijpen de oude eruit en lassen onzichtbaar nieuwe er voor in de plaats. Afdichten met een coating en van binnen opnieuw in de tectyl. Dit alles voor een nette betaalbare prijs! Informeer om een afspraak te maken met Ben Het Nieuwe jaar 2018
Wij wensen IEDEREEN een fantastisch en bovenal Gezond 2018.
17-03-2018 75:13:8
door Tjebbe Haringa
Mijn NB "love baby" kreeg eind januari een zwaar hartinfarct. Gelukkig kon Ben een harttransplantatie uitvoeren en nu rijd ie weer als een zonnetje! Ben bedankt en Ben
13-03-2018 16:22:47
door Leo Meppelder
Onze gloednieuwe ND heeft een paar dagen bij Ben gelogeerd. De auto is uitgekleed; de onderkant en wielkasten zijn gespoten met undercoating en de holle ruimten met wax. Ook is een set verstijvingen gemonteerd, en niet te vergeten een set alu pedalen en idem voetsteun. Ben, enorm bedankt voor deze grote klus, en Femia bedankt voor de nodige koffie.

2010 MX5 Freaks | Website design & development by Buro Klei