Ben Van Opzeeland, is sinds een eerste kennismaking volslagen wild van de Mazda MX5. Op zijn beurt laat hij u graag kennismaken met het ongekende rijplezier waar s werelds populairste en meest verkochte roadster bekend om staat.

Bij MX5 Freaks heeft u daarom de keus uit een selectie verzorgde occasions, en een indrukwekkend magazijn met alle denkbare onderdelen, zowel nieuw als gebruikt. Voor betaalbaar onderhoud bent U bij ons aan het juiste adres. Bel ons eens op voor de prijs van een gebruikt onderdeel.

Kom eens langs voor een proefrit en ondervind het MX5 gevoel zelf!  Ons bedrijf is gevestigd in het kleine plaatsje Boijl, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Midden in het Drents-Friese-Woud.                                         

Bouwjaar 1999
Kilometers
Kleur
Prijs 0
Bouwjaar 2001
Kilometers 272000
Kleur Zwart
Prijs 4250
Bouwjaar 2002
Kilometers 198000
Kleur Metallic rookzilver
Prijs 4950
Kokerbalken voorzijde NB-FL Verrot?
Heeft uw mx5 ook al last van verrotte kokerbalken voorzijde? Of misschien het bekende kwaaltje van een verrotte dorpel? Of nog erger de complete wielkasten? Bij ons kunt u terecht voor het repareren van dit soort zaken. Met name bij de NB-FL komt steeds vaker met APK naar voren dat de voorste kokerbalken compleet verrot zijn. Om u hiervan te verlossen hebben we speciaal nieuwe dikwandige kokerbalken laten zetten op maat. We slijpen de oude eruit en lassen onzichtbaar nieuwe er voor in de plaats. Afdichten met een coating en van binnen opnieuw in de tectyl. Dit alles voor een nette betaalbare prijs! Informeer om een afspraak te maken met Ben terug van vakantie 2017.
Alweer voorbij die mooie 14 dagen vakantie. Tijd om me weer aan het werk aan de mx5 te wijden. Wilt u een winterbeurt? Is er misschien een dorpel, of nog erger een kokerbalk verrot? Maak dan een afspraak om het te laten repareren in Boijl.
11-10-2017 12:21:01
door Til Bedeker
Helaas hebben wij de MX5 om persoonlijke redenen moeten verkopen, maar jarenlang gebruik gemaakt van de klantvriendelijke ontvangst met koffie en een gezellig praatje. Ben heeft voor ons altijd meer dan alleen het onderhoud verzorgd van de MX5. Ik kijk met veel plezier en tevredenheid terug op deze periode. Waarin ik met zeer lieve o.a. hondenvrienden jaarlijks contact had. Ook van de door de MX5 freaks georganiseerde tourtochten hebben wij in het verleden genoten. Veel dank voor de jarenlange service.
20-08-2017 15:16:41
door Onno Scholtens
Afgelopen week heeft Ben mijn motor mx5 nc motor vervangen door een gereviseerde ruilmotor (oude motor verbruikte 1 liter olie op 125 kilometer). Ben heeft mij goed geinformeerd en foto's gemaild zodat ik zag wat er allemaal gedaan werd, super. Ontvangst was trouwens ook leuk met het bakje koffie. Aankomende week zal ik de nieuwe motor inrijden en dan lekker genieten. Ben bedankt!

2010 MX5 Freaks | Website design & development by Buro Klei