Welkom in het gastenboek van MX5 Freaks. Hier kunt u een
bericht voor ons achterlaten:

Naam:
Email:
Bericht:
 
De laatste berichten:

11-10-2017 12:21:01
door Til Bedeker
Helaas hebben wij de MX5 om persoonlijke redenen moeten verkopen, maar jarenlang gebruik gemaakt van de klantvriendelijke ontvangst met koffie en een gezellig praatje. Ben heeft voor ons altijd meer dan alleen het onderhoud verzorgd van de MX5. Ik kijk met veel plezier en tevredenheid terug op deze periode. Waarin ik met zeer lieve o.a. hondenvrienden jaarlijks contact had. Ook van de door de MX5 freaks georganiseerde tourtochten hebben wij in het verleden genoten. Veel dank voor de jarenlange service.
20-08-2017 15:16:41
door Onno Scholtens
Afgelopen week heeft Ben mijn motor mx5 nc motor vervangen door een gereviseerde ruilmotor (oude motor verbruikte 1 liter olie op 125 kilometer). Ben heeft mij goed geinformeerd en foto's gemaild zodat ik zag wat er allemaal gedaan werd, super. Ontvangst was trouwens ook leuk met het bakje koffie. Aankomende week zal ik de nieuwe motor inrijden en dan lekker genieten. Ben bedankt!
02-08-2017 10:17:41
door Gerrit Leppers
Afgelopen vrijdag op vakantie terug naar huis gestrand in Duitsland met een haperende versnellings bak (NB 1999, 143000 km). Na inschakelen van de ANWB / ADAC tóch nog even met Ben gebeld... Binnen 5 minuten had hij het probleem telefonish gediagnostiseerd (een lekke hulpkoppelingscilinder) en kon ik, na het 'oppompen' van de koppeling, mijn weg naar huis vervolgen. Reparatie gaan we binnenkort afspreken. Geweldig bedankt Ben voor je kundige advies (op een vrijdagavond...) Hulde!

© 2010 MX5 Freaks | Website design & development by Buro Klei